Taxi regio Drachten

Taxi

Onze vakkundige en ervaren chauffeurs staan dag en nacht voor u klaar. U bepaalt de datum, het tijdstip en de bestemming. Wij zorgen voor de rest.

Neem direct contact op via telefoonnummer: 0512 – 51 24 84.

TapTaxi

Heeft u een zakelijk diner of een borrel? Of heeft u een gezellige avond in de kroeg? Dan brengen wij u graag thuis. En we nemen een extra chauffeur mee. Zodat ook uw eigen auto veilig thuiskomt.

Heeft u vragen over onze TapTaxi of wilt u de TapTaxi reserveren? Bel dan: 0512 – 51 24 84. Wij zijn dag en nacht bereikbaar.

‘Bob jij of Bob ik? Nee, Kijlstra is vanavond de Bob!’

Flexitax

Flexibel en voordelig

Flexitax is het flexibele en voordelige taxi-vervoerssysteem voor iedereen die in Friesland woont (behalve op de waddeneilanden). Kijlstra Personenvervoer is een van de initiatiefnemers van Flexitax.

Wanneer beschikbaar
Flexitax rijdt in Friesland, 7 dagen per week, tussen 06.00 uur en 24.00 uur.

Reserveren
U reserveert Flexitax tenminste 1 uur voor de gewenste vertrektijd, via telefoonnummer 0900 – 580 0580. U kunt meerdere ritten reserveren. U hoort meteen wat de kosten van uw rit(ten) zijn.

Kosten
U betaalt €5,75 per persoon voor de instapzone, plus € 5,75 voor elke openbaar vervoerzone. Als er meerdere personen binnen dezelfde reservering meereizen en zij op hetzelfde adres in- en uitstappen, dan geldt voor de 2e t/m 8e reiziger een instaptarief van € 0,45 en € 0,45 per zone.

Bent u verzekerd bij De Friesland? Dan betaalt u € 5,- per openbaar vervoerzone. Vermeld bij uw reservering dat u verzekerd bent bij De Friesland en geef daarbij uw verzekerdennummer door. Meer informatie over Flexitax vindt u op de website van Flexitax.

Bel mij terug