Leerlingenvervoer

Ons leerlingenvervoer is een oplossing voor kinderen die niet zelfstandig naar school kunnen reizen, omdat zij een beperking hebben of omdat de school te ver weg is.

Heeft u vragen over ons leerlingenvervoer en de mogelijkheden? Vul dan het onderstaande contactformulier in. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug om antwoord te geven op uw vragen.

Veiligheid en kwaliteit

Als ouder of verzorger wilt u dat uw kind in veilige handen is. Daarom werken wij met zeer ervaren chauffeurs en de nieuwste auto’s en personen- en rolstoelbussen. Al onze rolstoelbussen zijn voorzien van de modernste vastzetsystemen voor rolstoelen.

Onze kwaliteit wordt onderstreept door het TX-keurmerk en onze KIWA-certificering.

Aanvragen bij uw gemeente

Wij hebben met de gemeenten Smallingerland en Opsterland een afspraak over het leerlingenvervoer. U vraagt het leerlingenvervoer zelf aan bij uw gemeente. De gemeente heeft hiervoor speciale aanvraagformulieren. Let op: u moet de vergoeding ieder jaar opnieuw aanvragen.

–> Vraag leerlingenvervoer aan bij de gemeente Smallingerland

–> Vraag leerlingenvervoer aan bij de gemeente Opsterland

Meer informatie over leerlingenvervoer vindt u op de website van de Rijksoverheid.

Van mijn vijftiende tot en met mijn achttiende maakte ik gebruik van het leerlingenvervoer van Kijlstra. Eerst naar Lyndensteyn in Beesterzwaag, later naar Singelland VHS in Drachten. Eigenlijk had ik nooit zo’n zin om naar school te gaan. Maar de chauffeurs van Kijlstra pepten me altijd op voor de nieuwe schooldag. De ritjes waren kort maar vooral heel gezellig.

Sanne Evenhuis

Wijzigen of annuleren rit

Is uw kind ziek? Of gaat u op vakantie? Geef uw wijzigingen door aan onze meldkamer personenvervoer, telefoonnummer: 0512 – 51 24 84. Onze medewerkers zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Vroegtijdig wijzigingen doorgeven kan ook via centrale@kijlstra.nl.

 

Bel mij terug