Rouwvervoer

Met zorg en respect

Op het gebied van rouwvervoer is bij ons veel mogelijk. Wij stemmen dit graag af op uw wensen en behoeften. Voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden kunt u ons 24 uur per dag en 7 dag per week bellen: 0512 58 35 63.

Mogelijkheden

Wij verzorgen vervoer direct na het overlijden, naar huis of naar een rouwcentrum. Vanzelfsprekend kunnen we het vervoer op de dag van de uitvaart ook voor onze rekening nemen. Omdat een uitvaart en ook het rouwvervoer heel persoonlijk is, hebben wij verschillende rouwauto’s.


Grijze rouwauto


Antraciet rouwauto


Mercedes Vito-bus

Voor iedereen beschikbaar

Wij zijn niet verbonden aan een uitvaartonderneming. Dat betekent dat wij beschikbaar zijn voor alle uitvaartondernemers. Wilt u uw eigen uitvaart of de uitvaart van een dierbare liever zelf regelen? Ook dan kunt u bij ons terecht voor het rouwvervoer. Voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden kunt u ons bellen op telefoonnummer: 0512 58 35 63.

Wij hebben ruim 80 jaar ervaring op het gebied van rouwvervoer. Onze chauffeurs verzorgen het rouwvervoer met respect en met de grootst mogelijke zorgvuldigheid.