Nieuwsbericht

Personenvervoer ten tijde van Corona

We krijgen veel vragen van klanten of ze nog gebruik kunnen maken van ons personenvervoer. Het antwoord is JA! Onze meldkamer blijft 24/7 bereikbaar voor al uw vervoersvragen:

0512- 51 24 84. Samen met u zoeken we naar een passende vervoersoplossing!

 

Maatregelen voor het vervoer van personen

Natuurlijk hebben ook wij onze maatregelen genomen om verdere verspreiding van het Corona-virus zoveel mogelijk te voorkomen. Dit betekent voor u als klant:

1)         Onze meldkamer personenvervoer blijft telefonisch dag en nacht (24/7) bereikbaar voor het regelen van uw vervoer: 0512- 51 24 84.

2)         De meldkamer personenvervoer maakt geen combinaties meer van vervoer. U zit dus altijd alleen met een chauffeur in de taxi.

3)         De chauffeur zorgt voor een goede hygiëne in de taxi of rolstoelbus. De handgrepen, het dashboard en de stoelen worden na elke rit grondig gereinigd.

4)          U wordt verzocht achterin in de taxi of busje plaats te nemen (ook als u een voorin-indicatie heeft). Zo is er voldoende afstand tussen u en de chauffeur.

5)          De passagiersstoel van de taxi schuiven we (indien mogelijk) zo ver mogelijk naar voren, zodat u achterin voldoende beenruimte heeft en makkelijk in- en uit kunt stappen.

6)          In een rolstoelbus klappen we de voorste twee stoelen (links en rechts) in om te zorgen voor voldoende afstand tussen u en de chauffeur.

7)          U wordt verzocht met pin te betalen. Ook de pinautomaat desinfecteren we na elk gebruik.

8)          Voor u en onze veiligheid vragen wij u dringend om géén gebruik te maken van ons vervoer als u milde verkoudheidsklachten heeft (niezen, hoesten, loopneus, verkoudheid, keelpijn, verhoging/koorts).

U kunt ook in tijden van Corona blijven rekenen op veilig & professioneel vervoer van Kijlstra Personenvervoer! Heeft u vragen? Ook dan kunt u bij onze meldkamer personenvervoer terecht: 0512- 51 24 84.

taxi drachten